Archief

CTH jonglerend door Marathon Breda!

CTH jonglerend door Marathon Breda!

Ja je leest het goed! Jonglerend de marathon van Breda lopen! 

Met gepaste trots maken we bekend dat Rik Konings voor Campagneteam Huntington (#CTH) de hele marathon van Breda jonglerend lopen. En wel met drie ballen 😊.

De marathon van Breda wordt éénmalig georganiseerd op 19 mei 2024. Daarom grijpt Rik nu zijn kans! Het parcours loopt dwars door de binnenstad en de mooie groene omgeving van Breda. Een uniek evenement om naar uit te kijken. Zie www.marathonbreda.nl voor meer informatie.

Vanaf 2007 loopt Rik jonglerend regelmatig loopevents variërend van enkele kilometers tot halve marathons. Twee jaar geleden liep hij in Rotterdam zijn eerste hele marathon jonglerend. Afgelopen jaar in Eindhoven zijn tweede. Wereldwijd zijn enkele honderden hardlopers die als jogglers (samenvoeging en jogging en juggling) aan loopevents deelnemen.

LEES MEER
CTH ook present in Halve Marathon van Hengelo

CTH ook present in Halve Marathon van Hengelo

De Halve Marathon van Hengelo met diverse afstanden loopt door het buitengebied van Twekkelo.

Met dit jaar een hele speciale editie aangezien deze voor  de 50ste keer wordt georganiseerd.

Start en finish vindt plaats vanuit het FBK stadion. Meer informatie vind je op: www.halvevanhengelo.nl 

Ook heel speciaal: inmiddels nemen al 4 dames uit ZO Nederland deel in hun typische zwart witte "Samen Sterk Tegen Huntington" shirt!

Het Campagneteam Huntington is op deze manier ook hier vertegenwoordigd en zijn we uiteraard zeer blij mee.

Zet hem op Ladies! 

LEES MEER
CTH weer volle bak in Marathon Rotterdam demooiste

CTH weer volle bak in Marathon Rotterdam demooiste

In het weekend van 13 en 14 april staat Rotterdam weer op zijn kop! Op zondag 14 april vindt weer de NN Marathon Rotterdam plaats.

Dan worden de kelen smeren met Lee Towers voor de start: You'll Never Walk Alone! Om daarna weer de beste beentjes voort te zetten!

Dit jaar nemen weer diverse CTH Hardlopers deel zoals Mark Snijders, Joep Pouls en Bas van Loon.

Het beloofd weer een VET hardloopfeest te worden waarin ook het Campagneteam Huntington weer meer zichtbaar en bekend wordt gemaakt.

LEES MEER
CTH Sport gaat los in Alfa Laval Stevensloop!

CTH Sport gaat los in Alfa Laval Stevensloop!

Op zondag 17 maart 2024 vindt de jaarlijkse enige echte stadsloop weer plaats in het mooie Nijmegen.

Ook CTH hardlopers nemen hieraan weer deel!

Er zijn drie afstanden mogelijk om aan deel te nemen: 5 km, 10 km en 21,1 km (halve marathon). De hardlopers van CTH Sport zullen deelnemen aan de halve marathon en 10 km.

Start en finish zijn in het historische centrum van Nijmegen. Onder de schaduw van de Stevenskerk. De parcoursen lopen dwars door Nijmegen. De start is in het door Frank Boeijen bezongen Kronenburgerpark. De finish is midden in het centrum van de oudste stad van Nederland. De halve marathon heeft meerdere passages door het centrum. Sportiviteit en gezelligheid gegarandeerd. Erg gaaf dus!

LEES MEER
CTH gaat weer voor de Venloop

CTH gaat weer voor de Venloop

Op 24 maart vindt de Venloop plaats net als de Zandvoort Circuit Run. Het is een druk hardloopweekend voor onze CTH lopers 😊.  

De Venloop is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement dat sinds 2006 wordt georganiseerd over de afstand van een halve marathon. Tevens zijn er wedstrijden over 10 kilometer en 5 kilometer. Bovendien kan er worden gewandeld.

Het parcours wordt gekenmerkt als zeer sfeervol en gezellig. Mede omdat het door kerkdorpen en twee keer door Venlo City gaat waar het publiek en muziek nadrukkelijk aanwezig is. Eén groot hardloop feest dus! Meer informatie over de Venloop vind je op www.venloop.nl

Reeds jarenlang nemen ook hier de #CTH hardlopers van het Campagneteam Huntington (#CTH) deel. En de groep is dit jaar weer groter om herkenbaar aanwezig te zijn in CTH shirt. Dat wordt gaaf!

LEES MEER
CTH ook in NN CPC loop Den Haag!

CTH ook in NN CPC loop Den Haag!

Op zondag 10 maart 2024 vindt deze 48ste Haagse City Pier City loopklassieker weer plaats. Internationaal staat met name de halve marathon bekend om zijn Top niveau aan lopers. Al helemaal aangezien dit jaar Nederlands snelste wegatleet Abdi Nageeye deelneemt. Hij wil dit jaar een aanval doen op zijn Nederlandse record op de halve marathon. 

We zijn van mening dat het Campagne Team Huntington niet mag ontbreken in deze wedstrijd met landelijke media aandacht. Daarom zijn CTH hardlopers Joep Pouls (1.15 uur) en Bas van Loon (1.24 uur) voornemens om ook hun PR’s op de Halve Marathon te doorbreken. 

Uiteraard nodigen wij andere hardlopers en wandelaars uit om ook deel te nemen vanuit het Campagne Team Huntington en tegen de Ziekte van Huntington. Leg gerust contact via info@cthsport.nl en vraag naar de mogelijkheden. Kom ook jullie PR's doorbreken of gewoon lekker hardlopen, supporteren of wandelen.

LEES MEER
CTH ook in Sofico Gent Marathon present!

CTH ook in Sofico Gent Marathon present!

Op zondag 24 maart 2024 vindt in Gent weer de volgende editie van de Sofico Gent Marathon plaats!

Sofico Gent Marathon is dé voorjaarsmarathon in België en ook internationaal komt deze marathon steeds meer in de picture.

Een ligt een geweldig volledig vernieuwd parcours voor iedereen klaar. Er zijn meer passages door het centrum van Gent. 
Heroïsch starten en finishen gebeurt nabij de piste in de Topsporthal.

Aan de marathon in Gent zullen CTH Hardlopers Hans Hoes, Laurens Hurkmans en zoon Rinze Hurkmans deelnemen.

Wij zijn trots op deze internationale vertegenwoordiging van het Campagneteam Huntington.

Heel veel succes en plezier heren! Zet hem op! 

LEES MEER
CTH racet mee in de Zandvoort Circuit Run!

CTH racet mee in de Zandvoort Circuit Run!

In het laatste weekend van maart vindt, als de Venloop, ook de Zandvoort Circuit Run plaats. Op 24 maart maken hier één keer per jaar de raceauto's plaats voor duizenden hardlopers.

Ook hardlopers van het Campagneteam Huntington (#CTH) nemen dit jaar deel. Zij zullen weer herkenbaar gaan shinen in hun CTH shirt 😊

Alle hardlopers starten vanuit de pitstraat een gehele ronde over het circuit. Een unieke kans om Circuit Zandvoort te ontdekken. Ervaar de hoogteverschillen, race langs de curbstones en door de kombochten. Er zijn diverse afstanden. 4 km, 10 km, 12 km en zelf 10 Engelse Mijl (16,1 km). Deze laatste 2 afstanden verlaten het circuit via de Driving Experience en lopen richting het strand. Vervolgens worden zij feestelijk ontvangen in het centrum van Zandvoort. De finish van alle afstanden is voor de eretribune op Circuit Zandvoort.

LEES MEER
Schaatsen op de Weissensee voor CTH!

Schaatsen op de Weissensee voor CTH!

Op 30 januari 2024 ga ik naar Oostenrijk om 200 km te gaan schaatsen op de Weissensee voor CTH.

Ik ga het gevecht aan!

Waarom zou je denken? Je kan dit ook in Nederland doen toch?

Nou om één hele duidelijke reden. Ik hou van uitdagingen 😊 ik heb altijd die Weissensee een keer willen rijden, maar voor mezelf rijden voelde niet als een voldaan gevoel…. Dus ik wilde er een goed doel aan hangen. Dit goede doel hoefde ik dan ook niet lang over na te denken. Huntington zit in onze familie en heeft de kant van mijn vader totaal verwoest.

LEES MEER
CTH ook present in Lavans Halve Marathon Helmond

CTH ook present in Lavans Halve Marathon Helmond

Op zondag 14 april vind tweer de Lavans Halve van Helmond plaats. Een jaarlijks terugkerend hardloop- en wandelevenement in Helmond en omgeving. Het evenement draait om de halve marathon. Er zijn ook kortere afstanden beschikbaar voor zowel wedstrijdlopers als recreatieve lopers.

Het gave is dat ook hier dit jaar weer CTH harlopers Acte de prescence gaan geven.

De route omvat enkele hoogtepunten, zoals de start en finish in het centrum van Brandevoort en de atletiekbaan van de oudste atletiekvereniging in Helmond, De Helmondse Atletiek Club (H.A.C.)1. De Lavans Halve van Helmond is een serieuze, prestatiegerichte wedstrijd als basis voor een laagdrempelig evenement. Iedereen kan meedoen, van jong tot oud, beginnend tot gevorderd, recreatief tot prestatief.

LEES MEER
Contact CTH Sport & Sportevents

Bas van Loon
Zonnehof 3
5721 AZ Asten
06 - 55 30 52 68
info@cthsport.nl

Strava CTH Sport & Sportevents Facebook CTH Sport & Sportevents Instagram CTH Sport & Sportevents

Esther Beukers
Leunseweg 47
5802 CG Venray
06-18112442
info@cthsport.nl

Marjan Pouw
Waarschapsstraat 144
1382 EL Weesp
06-10109602
info@cthsport.nl

Perry van Vught
Oirschotseweg 90b
5684 NL Best
06-48761822
info@cthsport.nl

© 2024 CTH Sport & Sportevents

Website door Trendo