Maak kennis met het Campagneteam Huntington

CTH Sport & Sportevents wil de Ziekte van Huntington meer zichtbaar en bekender maken, het doorzwijgen doorbreken en financiën verwerven voor meer wetenschappelijk onderzoek voor een therapie, methode of medicijn voor de ziekte van Huntington. We bewegen samen toe naar een wereld zonder de Ziekte Huntington.

Reeds jarenlang vinden Sport en Sportevents plaats waaraan mensen en teams deelnemen om hun aandacht en sponsoring te vragen voor de Ziekte van Huntington. Met behulp van deze website willen we deze Sport initiatieven bekender maken, een podium bieden voor diegenen die dat willen en deze landelijke verbinden met elkaar. Samen Sterker tegen Huntington!

CTH Sport & Sportevents is direct gerelateerd aan Stichting Campagneteam Huntington. Er is afstemming in missie, visie en doelen. Ook vindt frequent contact en afstemming plaats tussen bestuur en Team CTH Sport & Sportevents. Meer uitgebreide informatie over Stichting CTH vind je op: https://campagneteamhuntington.nl/.

Wil je een keer mee sporten, helpen of een sportevenement mee organiseren voor CTH? Leg dan contact met ons.

Kom ook in beweging tegen Huntington. Samen staan we Sterker! 🍀 🏃‍♀️ 🏃‍♂️ 🚴‍♀️🚴‍♂️ 🙏 💪👊👍.

Ook doneren om Huntington te stoppen? Dit kan via de website van CTH, actiepagina's van organiserend of begeleidend sporters of via ons bit.ly/CTH7HL . Dankjewel!

#zvh #cth #campagneteamhuntington #beathuntington #togetherstrongagainsthuntington #doorbreekhetdoodzwijgen #doenwatwelkan #inspiredbyesther

Contact CTH Sport & Sportevents

Bas van Loon
Zonnehof 3
5721 AZ Asten
06 - 55 30 52 68
info@cthsport.nl

Strava CTH Sport & Sportevents Facebook CTH Sport & Sportevents Instagram CTH Sport & Sportevents

Esther Beukers
Leunseweg 47
5802 CG Venray
06-18112442
info@cthsport.nl

Marjan Pouw
Waarschapsstraat 144
1382 EL Weesp
06-10109602
info@cthsport.nl

Perry van Vught
Oirschotseweg 90b
5684 NL Best
06-48761822
info@cthsport.nl

© 2024 CTH Sport & Sportevents

Website door Trendo