CTH jonglerend door Marathon Breda!

Ja je leest het goed! Jonglerend de marathon van Breda lopen! 

Met gepaste trots maken we bekend dat Rik Konings voor Campagneteam Huntington (#CTH) de hele marathon van Breda jonglerend lopen. En wel met drie ballen 😊.

De marathon van Breda wordt éénmalig georganiseerd op 19 mei 2024. Daarom grijpt Rik nu zijn kans! Het parcours loopt dwars door de binnenstad en de mooie groene omgeving van Breda. Een uniek evenement om naar uit te kijken. Zie www.marathonbreda.nl voor meer informatie.

Vanaf 2007 loopt Rik jonglerend regelmatig loopevents variërend van enkele kilometers tot halve marathons. Twee jaar geleden liep hij in Rotterdam zijn eerste hele marathon jonglerend. Afgelopen jaar in Eindhoven zijn tweede. Wereldwijd zijn enkele honderden hardlopers die als jogglers (samenvoeging en jogging en juggling) aan loopevents deelnemen.

CTH jonglerend door Marathon Breda!

Door jonglerend deel te nemen aan Marathon Breda, wil Rik bijdragen aan zichtbaarheid en publiciteit voor de Ziekte van Huntington en Campagneteam Huntington. Daarnaast wil hij met deze sponsoractie donaties verkrijgen rechtstreeks bestemd voor wetenschappelijk onderzoek naar de Ziekte van Huntington.

Waardeer je wat Rik doet voor dit goede doel? Volg dan deze link voor het doen van een donatie: https://www.pifworld.com/fundraisers/Si_dB3i7lxI/rik-konings-jonglerend-marathon

Hartelijk dank voor je donatie en steun op welke manier dan ook!

Wij wensen Rik enorm veel succes met bij het hooghouden van de balletjes en hopen op veel bemoediging vanuit het publiek!

CTH jonglerend door Marathon Breda!
Contact CTH Sport & Sportevents

Bas van Loon
Zonnehof 3
5721 AZ Asten
06 - 55 30 52 68
info@cthsport.nl

Strava CTH Sport & Sportevents Facebook CTH Sport & Sportevents Instagram CTH Sport & Sportevents

Esther Beukers
Leunseweg 47
5802 CG Venray
06-18112442
info@cthsport.nl

Marjan Pouw
Waarschapsstraat 144
1382 EL Weesp
06-10109602
info@cthsport.nl

Perry van Vught
Oirschotseweg 90b
5684 NL Best
06-48761822
info@cthsport.nl

© 2024 CTH Sport & Sportevents

Website door Trendo